Sistem profesional complet

Save Computers practica un sistem complet de reciclare, care urmeaza o serie stricta de pasi necesari pentru a asigura succesul reincarcarii si optimizarea duratei de viata a consumabilelor. Pentru niciuna dintre urmatoarele operatiuni nu se percepe vreo taxa suplimentara in afara pretului toner-ului si a subansamblelor propriu-zise folosite la reincarcare:

In cazul in care consumabilele prezinta deteriorari datorate manipularii necorespunzatoare inauntrul sau in afara imprimantei, sau alte problemelor majore care vor impiedica in mod cert folosirea cartusului la parametri acceptabili, specialistii nostri va vor informa despre acest lucru, la scurt timp dupa preluare (carcase deformate, role descentrate, defecte electronice, cap de printare deteriorat sau uzat etc.).
Cartusele cu probleme (in cazul celor inkjet de alta natura decat electronica, acestea fiind 100% irecuperabile) sunt aduse in stare de functionare prin metode profesionale specifice: centrifugare, pompare, presurizare, demagnetizare, degresare, lubrifiere, aspirare, desfundare prin jet de aburi, ultrasunete sau tratare cu substante speciale, etc. Cartuselor care prezinta probleme li se inlocuiesc resetoare, ghidaje, pinioane si alte componente, atat de serie cat si printate la imprimanta 3D in cazuri speciale.
In aceasta etapa, cartuselor fara probleme sau celor aduse in stare de functionare si care necesita operatiuni speciale pentru a fi pregatite de urmatorul ciclu de folosire, dupa caz, li se inlocuiesc subansamblele uzate responsabile de calitatea printarii, precum cilindrul fotosensibil si lamela de curatare, li se reseteaza (inkjet) sau li se inlocuiesc chip-urile (laser).
Procedeul de refill particular fiecarui consumabil este controlat pana in cele mai mici detalii pentru a obtine raportul optim intre parametrii de functionare: calitatea printarii, numarul de pagini per ciclu si asigurarea longevitatii. Materiile prime folosite sunt de cea mai buna calitate, si de acest lucru va veti putea convinge prin "Incarcarea de proba".
Dupa incheierea ciclului de reincarcare, cartusele sunt testate pe imprimate compatibile pentru verificarea succesului operatiunii. Acum se pot depista probleme vizibile numai in aceasta etapa, si daca exista, ele vor fi prompt remediate, cartusele care urmeaza a fi livrate fiind astfel in stare perfecta de functionare.
Ultima etapa este protejarea elementelor sensibile ale consumabilelor pentru a putea fi transportate in conditii de siguranta. Cartusele cu cerneala sunt ambalate in cutii de carton pentru protectia capului de printare, iar cele laser sunt livrate in pungi opace protective care feresc cilindrul fotosensibil de lumina puternica, particule de praf abrazive, amprente etc.
SC Save Computers Impex SRL garanteaza operatiunile efectuate asupra consumabilelor sub urmatorii Termeni de Livrare si Garantie. Pentru pastrarea garantiei, urmati Recomandarile de Utilizare dupa ridicare si asigurati-va si de urmatoarele: cartusele sa nu prezinte defectiuni mecanice sau electronice survenite ulterior ridicarii de la sediul firmei noastre, iar eticheta aplicata de noi sa nu fie deteriorata sau dezlipita. Si dupa expirarea perioadei de garantie, cu conditia ca tonerul sa nu se fi consumat complet, nu percepem nicio taxa pentru diagnosticarea eventualelor probleme survenite datorita uzurii ulterioare reincarcarii.