Termeni de Livrare si Garantie

Livrarea produselor:

In Bucuresti, livrarea se face gratuit, daca valoarea serviciilor de reciclare comandate depaseste 100 RON, sau produsele comandate sunt in valoare totala de minim 100 RON. Sub aceste praguri valorice, costul transportului prin curierii Save Computers este de 15 RON. Termenul de livrare va fi comunicat telefonic la confirmarea comenzii, si va fi cuprins in intervalul maxim de 48h. Program comenzi & livrari: L-V 9:00-17:00, cu exceptia sarbatorilor legale, cand nu lucram.

Catre alte localitati (inclusiv jud. Ilfov), livrarea se face prin metoda aleasa de comun acord de catre client in urma discutiei telefonice de confirmare a comenzii cu un reprezentant al firmei noastre. Costul transportului va fi suportat de catre client. Termenul de livrare va depinde de modalitatea de transport. Firma de curierat rapid pe care o recomandam este Urgent Curier.

Plata:

Preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI (RON) si contin TVA 24%. Ele pot contine reduceri permanente sau ocazionale, in functiie de promotiile active, care astfel pot  produce diferente intre preturile practicate online si cele din magazinele noastre.

Persoanele fizice cat si cele juridice vor fi informate de costul orientativ al serviciilor de reciclare in momentul discutiei de confirmare a comenzii. Daca specialistii nostrii constata necesitatea unor lucrari sau achizitia unor subansamble suplimentare, acest lucru va fi comunicat clientului si nu vor fi efectuate decat cu acordul acestuia. 

Produsele si serviciile vor fi insotite de documente fiscale, factura si chitanta, contravaloarea urmand a fi incasata de reprezentantul societatii la sediul clientului. In cazul in care beneficiarul nu este situat in Bucuresti sau acesta solicita achitarea prin OP, expedierea cartuselor noi/reciclate se va face numai dupa confirmarea prin fax a platii prin Ordin de Plata vizat de banca, corespunzator facturii emise de catre SC Save Computers Impex SRL si remisa anterior prin fax clientului.

Garantia:

Serviciile de reciclare beneficiaza de o garantie la defecte de sapte zile, care nu se aplica asupra materiei prime consumabile, respectiv cerneala/toner/developer. Daca SC Save Computers Impex SRL constata ca exista disfunctionalitati ale consumabilelor in perioada de garantie, aceasta va incerca sa remedieze problemele fara perceperea vreunei taxe suplimentare. In cazul in care reparatia cartusului nu este posibila, societatea noastra va recupera toate materialele/subansamblele folosite si va  returna clientului contravaloarea reciclarii si consumabilul defect.

Echipamentele acoperite de garantia oferita de SC SAVE COMPUTERS IMPEX SRL sunt exclusiv consumabilele care au beneficiat de servicii de reincarcarare, care au fost aduse in stare de functionare si pentru care s-a achitat contravaloarea serviciilor. Nu sunt acoperite de garantie cartusele care au fost declarate defecte/ireparabile, cartusele pentru care nu s-a perceput nicio plata, cartusele care nu au putut fi incarcate datorita uzurii, interventiilor anterioare ale unor alte persoane, modelului care nu permite acest lucru, cartuselor vizibil deteriorate (mecanic), cartuselor nefunctionale dpdv electronic, cartuselor folosite in alte imprimante decat cele pentru care au fost proiectate, cartuselor transportate in conditii improprii, cartuselor incarcate in prealabil cu alt tip sau culoare de cerneala, cartuselor incarcate de catre client sau terte firme dupa returnarea lor de catre SC SAVE COMPUTERS IMPEX SRL catre client. De aceea va recomandam insistent sa nu introduceti aceste cartuse in imprimanta. Garantia nu se aplica asupra echipamentelor in care se utilizeaza consumabilele incarcate, iar producatorii imprimantelor nu recomanda reincarcarea cartuselor sau folosirea cartuselor reincarcate in imprimanta, acest lucru putand duce la pierderea garantiei imprimantelor. Folosirea altor cartuse decat cele noi si originale se face pe raspunderea utilizatorului, iar nu a SC SAVE COMPUTERS IMPEX SRL.

Va rugam sa consultati Recomandarile de Utilizare dupa primirea cartuselor incarcate, si obligatoriu inainte de solicitarea prestarii garantiei. Garantia va putea fi solicitata numai daca respectati conditiile de utilizare ale consumabilelor, printre care:

Nu acoperiti capul cartuselor inkjet cu banda adeziva. Nu interveniti asupra lor si nu permiteti tertelor persoane acest lucru. Nu le transportati in mod necorespunzator, agitandu-le, bruscandu-le, lasandu-le in afara imprimantei sau la temperaturi nepotrivite timp indelungat. Nu atingeti contactele sau circuitele electronice. Nu consumati cerneala 100% pt. ca sa evitati uscarea sau obturarea capului de printare. Nu lasati cartusele nefolosite pe perioade lungi, printati saptamanal o pagina pt. a mentine fluxul de cerneala. Cartusele laser trebuie stocate in locuri intunecoase si cu cat mai putina umiditate a aerului. Nu atingeti cilindrul fotosensibil si nu-l expuneti la lumina. Nu-l rotiti fortand pinioanele.