Promotiile curente

Discount

10% Discount Online

Pe perioada promotiei, oferim o REDUCERE DE 10% fata de toate preturile de lista, practicate in magazinele noastre, pentru orice comanda de REÎNCÃRCARE de consumabile lansata online. Preturile afisate contin deja reducerea. Oferta se cumuleaza cu celelalte promotii active aplicabile comenzilor online, dar nu si cu cupoane de discount. Daca doriti sa beneficiati de aceasta promotie dar sa va deplasati personal la unul dintre centrele noastre, va rugam sa lansati o comanda online si sa comunicati colegilor numarul comenzii pe care il veti primi pe e-mail.

Transport Gratuit

Oferim transportul gratuit, prin curieri proprii, pentru orice comanda lansata online, cu o valoare de minim 100 RON, atat pentru servicii de reincarcare sau remanufacturare cat si pentru achizitia de produse. Transportul comenzilor sub suma minima (tur-retur), sau al comenzilor exclusiv de hartie A4, este tarifat cu 15 lei. Oferta se aplica pe numai pentru comenzile online lansate de clienti cu sediul/domiciliul in Mun. Bucuresti. In cazul comenzilor din alte localitati, costurile de transport aferente metodei alese de clienti, catre laboratorul nostru si retur, sunt suportata de acestia.

Comenzi peste 100 RON: Gratuit în Bucuresti, prin curieri Save Computers
Comenzi sub 100 RON: 15 RON (în Bucuresti, prin curieri Save Computers)

Scooter

ANUNT: Incepand cu data de 1.09.2019, programul CARDURILOR cu puncte se suspenda. Punctele acumulate mai pot fi folosite pana la 31.12.2019. Va multumim!

*Ofertele speciale promovate de SC Save Computers Impex SRL, prin intermediul site-ului sau magazinelor proprii, nu pot fi accesate prin comenzi lansate de companiile care beneficiaza de conditii speciale (financiare sau de alta natura) in urma contractelor de colaborare incheiate. Ele pot fi accesate doar lansand comenzi in nume personal, promotiile fiind destinate clientilor ocazionali, fara contract.